Bericht versturen
Thuis ProductenHIFU-Machine

Het Verlies van het het Materiaalgewicht van hoge Prestatieshifu/de Gezichtshuid Ultrasone Hifu van de Rimpelverwijdering

Certificaat
CHINA Beijing Globalipl Development Co., Ltd. certificaten
CHINA Beijing Globalipl Development Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De stabiele kwaliteit, de betrouwbare en snelle behandeling, concurrerende prijs, antwoorden in time en professionele verkoop en na de verkoopdienst…

—— Luis van de V.S.

Mijn costumieren willen reeds een ander apparaten… goed nieuws….

—— Radja van Brazilië

Wij doen zeer goed. Ipl en de laser werken zeer goed zo. Wij hebben vele klanten.

—— Rolf Merz van Switherland

Ik ben online Chatten Nu

Het Verlies van het het Materiaalgewicht van hoge Prestatieshifu/de Gezichtshuid Ultrasone Hifu van de Rimpelverwijdering

High Performance Hifu Equipment Weight Loss / Wrinkle Removal Facial Skin Hifu Ultrasonic
High Performance Hifu Equipment Weight Loss / Wrinkle Removal Facial Skin Hifu Ultrasonic

Grote Afbeelding :  Het Verlies van het het Materiaalgewicht van hoge Prestatieshifu/de Gezichtshuid Ultrasone Hifu van de Rimpelverwijdering

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: US
Certificering: Medical CE, ISO13485.free sales certification, etc
Modelnummer: 310A

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Ce-Goedkeuring! De Lift van het Hifugezicht/Rimpelverwijdering/Huid die Hifu-Machineverpakking aanha
Levertijd: binnen 7 werkdagen op ontvangstbewijs van betaling
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 sets per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Sleutelwoord: HIFU Type: Rimpelvlekkenmiddel
Theorie: Hoge Intensiteits Geconcentreerde Ultrasone klank Eigenschap: Huid het Aanhalen, Rimpel verwijdert
Energie: 0.1-2j Het scherm: 10 het duimscherm
Brandpuntsdiepte: 1.5mm, 3mm, 4.5mm, 8mm, 13mm Inputmacht: 300W
Aftasten: 3D Aftasten Geschotene Lengte: 8MM25MM
Hoog licht:

de machine van de hifuschoonheid

,

HIFU-Materiaal

Vet het gewichtsverlies van hoge Prestatieshifu/gezichts ultrasone de huidhifu van de rimpelverwijdering
Hoe HIFU-de werken?
Door de nadruk van de hoge energieultrasone klank te gebruiken maakt de behandelingspositie, zodat het huidweefsel tot thermisch leidt, en de cellen van de hoge snelheidswrijving om collageen te bevorderen. Dergelijk hitteeffect zal niet de epidermis, omdat de behandelings snelle en directe toegang tot de behandelingsplaats binnen 0-0.5 seconden, kwetsen zonder het omringende weefsel te raken en kan rechtstreeks tot het oppervlakkige systeem van het peesmembraan worden overgegaan (SMAS), zodat kan het gedaane vaste huid zijn terwijl het trekken van de spierlaag, dun gezicht tot het progressieve effect.
HIFU-Behandelingswaaier:

1. Rimpelverwijdering

2. Huidverjonging

3. Huid het aanhalen

4. Gezichtslift

5. Browlift.

6. Porieverwijdering

7. Anti-veroudert

8. Onderkinverwijdering

HIFU Advanatages:

Het Verlies van het het Materiaalgewicht van hoge Prestatieshifu/de Gezichtshuid Ultrasone Hifu van de Rimpelverwijdering 0
HIFU-Specificaties
Type De geconcentreerde lift Hifu van het Ultrasone klankgezicht
Inputmacht 300W
Outputmacht 180W
Inputvoltage 220V/110V
Hifuomvormers 1.5MM; 3.0MM; 4.5MM; 8MM; 13MM
Ruimte tussen Thermisch Punt 1.5MM2.5MM stap 0,1 MM.
Energieoutput 0.5-5J/cm2
Geschotene Lengte 8MM25MM stap 1MM
Handvatschoten 10000 schoten
Het schermgrootte 10inch
Netto Gewicht van machine 8.2KG
Netto Gewicht van karretje 22KG
HIFU-behandelingsproces

1. Huid het schoonmaken.

2. Neem foto en markt het gebied van de traktatiehuid.

3. Het gel van PT als leider tussen de zender en de huid.

4. Merk het het behandelen gebied, zoals rond de kin, hals, beide kanten van het vliegtuig.

5. Een vlot handstuk levert hoogst geconcentreerde ultrasone klankenergie die omhoog de onderhuidse laag bij aangewezen diepte veilig verwarmt. De patiënt zal worden gevraagd om op de intensiteit van hitte terug te koppelen zodat de procedure niet terwijl het bereiken van optimale resultaten ongemakkelijk of pijnlijk wordt.

6. Besteed aandacht om de rand van de kinzenuw (marginale mandibular zenuw) en supraorbital nooit (supraorbit nooit) gebied te vermijden.

7. Na voltooiing en geen afschrijvingstermijn, kan skincare producten en samenstelling gebruiken.

8. Kies slechts enkel behandeling uit. Het volledige effect zal geleidelijk aan in 2-3 maanden verschijnen.

9. De resultaten van het aanhalen en de elasticiteit van de ultrasone klankhuid zullen in de loop van de volgende 2 -3 maanden als nieuw geregenereerd collageen geleidelijk zijn.

10. Er is geen onderbreking na deze behandeling. Sommige patiënten ervaren milde roodheid van de huid, maar dit is tijdelijk. De resultaten blijven maximaal 9 maanden verbeteren. De resultaten kunnen 1 jaar duren.

Het Verlies van het het Materiaalgewicht van hoge Prestatieshifu/de Gezichtshuid Ultrasone Hifu van de Rimpelverwijdering 1

FAQ

1. Wat is HIFU?

HIFU is een veilige, niet chirurgische ultrasone klankbehandeling die de gevolgen van tijd en ernst voor uw huid tegengaat. HIFU gebruikt de eigen regeneratieve reactie van het lichaam op en geleidelijk aan lifthuid op de wenkbrauw, onder de kin en op de hals, en zacht vlotte lijnen en rimpels op het decolleté.

2. Wat uniek is over HIFU?

HIFU is de enige niet-invasieve behandeling die door FDA wordt ontruimd huid eigenlijk op te heffen. HIFU is ook de enige kosmetische procedure om ultrasone klankweergave te gebruiken, die toestaat de vaklieden om de lagen van weefsel te zien die tijdens de behandeling worden gericht de energie te verzekeren wordt gedeponeerd aan waar het het voordeligst zal zijn.

Met de toevoeging van de nieuwe HIFU-Behandeling, is HIFU ook nu de enige niet-invasieve procedure die specifiek door FDA wordt vermeld lijnen en rimpels op de borst te verbeteren.

3. Kan HIFU een gezichtslift vervangen?

HIFU behandelt de diepe grondlaag die in kosmetische chirurgie wordt gericht, maar zal niet de resultaten van een facelift dupliceren. HIFU is een groot alternatief, echter, vooral voor die niet klaar voor chirurgie of voor patiënten die de gevolgen van kosmetische chirurgie kijken uit te breiden.

4. Hoe HIFU verschillend van laserbehandelingen?

HIFU gebruikt correcte energie - proberen-en-ware ultrasone klank - die unieke eigenschappen heeft die het toestaan om de oppervlakte van de huid te mijden om diepten niet te behandelen die door een ander niet-invasief kosmetisch apparaat worden aangepast. HIFU-de ultrasone klank bevordert collageenproductie in de stichting van de huid, resulterend in een klinisch significante lift van weefsel meer dan 2-3 maanden.

5. Hoe bevordert HIFU de verwezenlijking van collageen?

HIFU-stortingen concentreerden diep ultrasone klankenergie onder de huid bij de optimale temperatuur voor collageenregeneratie. De behandeling jumpstarts een natuurlijk proces, dat als neocollagenesis wordt bekend, vers, nieuw collageen te produceren. HIFU impliceert geen room, vullers of toxine; het baseert zich enkel op collageen-bouwend van uw lichaam eigen proces voor natuurlijke, merkbare resultaten.

6. Hoe lang duurt een HIFU-behandeling?

De lengte van de behandeling zal afhangen van het gebied en uw individueel behandelingsplan die worden behandeld. Een gezicht en een halsprocedure vergen typisch 60-90 minuten, terwijl een borstbehandeling ongeveer 30 minuten vergt.

7. Zal ik tijd moeten weg vergen?

Met HIFU, is er geen onderbreking. Na uw procedure, kunt u uw normale activiteiten onmiddellijk hervatten, zonder het moeten enige speciale maatregelen na de behandeling volgen.

8. Wat voelt de HIFU-behandeling als?

Aangezien de ultrasone klankenergie wordt geleverd, zult u uiterst kleine hoeveelheden energie voelen die aan nauwkeurige diepten worden gedeponeerd erop wijzen, die dat het collageen-bouwend proces in werking is gesteld. De comfortniveaus variëren van persoon aan persoon, maar de sensatie duurt slechts terwijl de ultrasone klankenergie wordt geleverd.

9. Wanneer ik resultaten zal zien? Hoe lang duren zij?

Na uw HIFU-Behandeling, kunt u één of ander aanvankelijk effect zien, maar de uiteindelijke resultaten zullen meer dan 2-3 maanden plaatsvinden, aangezien uw lichaam natuurlijk collageen regenereert. Aangezien de procedure uw eigen collageenproductie bevordert, hoe lang de jongstleden resultaten werkelijk van u afhangt. De behandeling produceert nieuw collageen op de binnenkant, maar uw natuurlijk het verouderen proces zal hoe lang dicteren dat in zichtbare resultaten op de buitenkant vertaalt.

10. Hoeveel HIFU-behandelingen ik nodig hebben?

De meeste patiënten hebben slechts één behandeling nodig. Nochtans, gebaseerd op de graad van huidlaksheid, de biologische reactie op ultrasone klankenergie en het het collageen-gebouw van het individu proces, profiteren sommige patiënten van extra behandelingen. Omdat de huid blijft verouderen, kunnen de toekomstige aanraking-omhooggaande behandelingen patiënten helpen tempo met het natuurlijke het verouderen van het lichaam houden proces.

11. Zijn er om het even welke bijwerkingen?

De huid zou eerst gespoeld kunnen lijken, maar de roodheid zou binnen een paar uren moeten verdwijnen. De de ervarings het lichte zijn zwellen, tintelen of tederheid aan de aanraking, maar deze van sommige patiënten tijdelijk van aard. Andere, minder gemeenschappelijke post-proceduregevolgen kunnen het tijdelijke kneuzen of verdoofdheid op kleine gebieden van huid omvatten. Zoals met om het even welke medische procedure, is er de mogelijkheid voor andere zeldzame gevolgen, die uw vakman met u zal herzien.

12. Is HIFU veilig?

HIFU-de procedure is wereldwijd gebruikt veilig in meer dan 250000 behandelingen. De ultrasone klankenergie is gebruikt veilig op het medische gebied meer dan 50 jaar. Bovendien ontvangt elke HIFU-vakman uitgebreide procedure opleiding, zodat kunt u zeker voelen in het kiezen van een leverancier die op het HIFU-Artsenmerkteken wordt vermeld.

13. Who is een goede kandidaat voor HIFU?

Een goede HIFU-kandidaat heeft mild om huidlaksheid te matigen waar de huid begint te voelen en minder firma te kijken. De voorbeelden omvatten een verminderde wenkbrauwlijn, losse huid op de hals, die onder de kin, en lijnen of rimpels op de borst verzakken. Natuurlijk, de beste manier om te weten te komen als u een HIFU-kandidaat bent is een vakman te raadplegen.

Contactgegevens
Beijing Globalipl Development Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. victor

Tel.: +86-13810472608

Fax: 86-10-60212336

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)