Bericht versturen
Thuis

Beijing Globalipl Development Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

CHINA Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

De Ontwikkelingsco. van Peking Globalipl, Ltd is een high-tech bedrijf belast met zich het ontwikkelen, onderzoek, productie, verkoop en naverkoop. Weldra verlenen wij OEM de dienst voor verscheidene grote nationale leveranciers op montage, zoals PCB en sondes. Onze hoofdzaken concentreren zich bij zich het ontwikkelen en de productie van hoogte - het materiaal van de kwaliteitsschoonheid, dat tot onze leiding op het gebied van schoonheidsmateriaal leidt.

Wij hebben onafhankelijk 13 de reeksmateriaal van de V.S. zoals ontwikkeld:

1. Van de Elight (IPL rf) Schoonheid de Machine
2. De Machine van het Cryolipolysisvermageringsdieet
3. 7H van het huid het opheffen en vermageringsdieet machine
4. Het Systeem van het de Laservermageringsdieet van diodelipo
5. De ultrasone Machine van het Cavitatievermageringsdieet
6. De Machine van de het Haarverwijdering van de diodelaser
7. IPL E licht rf Schoonheidsmateriaal
8. IPL Elight rf het Materiaal van de Laserschoonheid:
9. IPL de Machine van de Huidverjonging
10. Co2-Lasermachine
11. Nd-YAG lasermachine
12. Rf-materiaal
13. Van PDT (LEIDEN licht) de schoonheidsmateriaal
Met geavanceerd technisch, stabiele kwaliteit en perfect behandelingsresultaat, heeft ons materiaal goede reputatie van talrijke klanten bereikt. Voorts heeft ons bedrijf groot concurrentievermogen in de wereldmarkt, gelijktijdig, bevordert technologie van schoonheid aan een hoge snelheidsontwikkeling bereikt. Ons bedrijf dringt op mensen dat, voor-in werking stelt wetenschappen & van technologie en van de cliënt eerste principe aan, die overleving nemen door hoogte worden georiënteerd - kwaliteit en ontwikkeling door wetenschappen &tech. Wij verlenen de perfecte naverkoopdienst om klant tevreden te maken, en hoge prestaties-prijs verhouding producten om klant te maken meer winst krijgen.

OEM de dienst is onze specialiteit. Wij kunnen software en hardware dienovereenkomstig aan uw vereisten produceren. Maak het voor u gemakkelijk een professionele fabrikant te worden!

Oprecht wens hebben wij een kans om met elkaar in de nabije toekomst samen te werken!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Ons bedrijf ging de industrie van de schoonheidsmachine in 2011 in. Wij werken met vele bekende schoonheidsinstellingen en Schoonheidsziekenhuizen samen in China, en ontwikkelen bijna 1.000 klanten. En wij openden onze internationale markt in 2005. Tot dusver, hebben wij meer dan 2.000 klanten in bijna 120 landen, ontwikkeld en een groot aantal klinische ervaringen geaccumuleerd. OEM de dienst is ook onze specialiteit. Wij hebben onafhankelijk veel reeksmateriaal ontwikkeld. Tot nu toe, zijn er 9 artsen, bijna gediplomeerde 100 en ungraduate studenten in ons bedrijf. Als leider in de schoonheidsindustrie, bevorderen wij vele types van materiaal die met internationaal niveau worden ontwikkeld.

Aangezien ISO13485-het systeem vanaf 2003 wordt uitgevoerd, krijgen wij het betere beheer en de ontwikkeling, en bewaren heel wat menselijke en financiële hulpbronnen. Drukte ondertussen de stijve kosten, en het bevordert verder ook de kwaliteit en maakte concurrerender de prijs.

In 1995, verlenen wij de Sofeware-OEM dienst in Peking en werken met beroemd merk zoals Lenovo samen, die ons zeer helpt om de software van schoonheidsmachine te ontwikkelen.

In 2000, werk met de laserschoonheid om samen de softwaresysteemcontrole te ontwikkelen             

In 2001, gingen wij aan het gebied van de schoonheidsmachine binnen en beginnen de lasermachine onafhankelijk te ontwikkelen en te verkopen.

Ondertussen, kregen wij de Medische goedkeuring van het productiecertificaat

In 2003, is bijkantoor 5 begonnen en 50distributors wordt ontwikkeld in China en de schoonheidsmachines wordt wijd gebruikt in het ziekenhuis, Schoonheidsketen agentschappen, salon, kuuroord, enz.

In 2005, werken wij samen met rond 1000clients, en beginnen markt overzee te ontwikkelen.

Ondertussen, kregen wij de ISO13485-goedkeuring

In 2006, nemen wij aan verschillende Invloedrijke markten zoals Italië, Rusland, Doubai, Hongkong, Mexico deel.

Wij worden TUV ook de Medische goedkeuring van Ce en ontwikkelen ook nieuwe schoonheidsmachines zoals rf, pdt, ipl rf, elight.

In 2007, worden de Verwaarloosbare Co2-lasermachine en de ultrasone klank rf + vacuüm en cavitatie de multifunctionele vermageringsdieetmachine ontwikkeld en verkopen aan de markt.  

In 2008, krijgt Ons bijkantoor in Canada CSA-certificatie, en sindsdien verklaren wij de markt van Amerika.

In 2009, wij opstelling ons eigen bureau, fabriek met 5000 Vierkante meter.

In 2011, ontwikkelen wij de laboratoria van de opstellingsoptica, en de 808nm machine van de het haarverwijdering van de diodelaser, de het vermageringsdieetmachine van de lipolaser, de multifunctionele cavitatie en cryolipolysismachine. Opnieuw, kregen zij groot succes op de markt.

Beijing Globalipl Development Co., Ltd.
Beijing Globalipl Development Co., Ltd.
Beijing Globalipl Development Co., Ltd.
Beijing Globalipl Development Co., Ltd.
Beijing Globalipl Development Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : GLOBALIPL

Aantal werknemers : 200~205

Jaarlijkse omzet : 2000000-4000000

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Certificaten CHINA Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Certificaten CHINA Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Certificaten CHINA Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Certificaten