Thuis Over ons

Dienst

Bedrijfprofiel

De Ontwikkelingsco. van Peking Globalipl, Ltd is een high-tech bedrijf belast met zich het ontwikkelen, onderzoek, productie, verkoop en naverkoop. Weldra verlenen wij OEM de dienst voor verscheidene grote nationale leveranciers op montage, zoals PCB en sondes. Onze hoofdzaken concentreren zich bij zich het ontwikkelen en de productie van hoogte - het materiaal van de kwaliteitsschoonheid, dat tot onze leiding op het gebied van schoonheidsmateriaal leidt.

Wij hebben onafhankelijk 13 de reeksmateriaal van de V.S. zoals ontwikkeld:

1. Van de Elight (IPL rf) Schoonheid de Machine
2. De Machine van het Cryolipolysisvermageringsdieet
3. 7H van het huid het opheffen en vermageringsdieet machine
4. Het Systeem van het de Laservermageringsdieet van diodelipo
5. De ultrasone Machine van het Cavitatievermageringsdieet
6. De Machine van de het Haarverwijdering van de diodelaser
7. IPL E licht rf Schoonheidsmateriaal
8. IPL Elight rf het Materiaal van de Laserschoonheid:
9. IPL de Machine van de Huidverjonging
10. Co2-Lasermachine
11. Nd-YAG lasermachine
12. Rf-materiaal
13. Van PDT (LEIDEN licht) de schoonheidsmateriaal
Met geavanceerd technisch, stabiele kwaliteit en perfect behandelingsresultaat, heeft ons materiaal goede reputatie van talrijke klanten bereikt. Voorts heeft ons bedrijf groot concurrentievermogen in de wereldmarkt, gelijktijdig, bevordert technologie van schoonheid aan een hoge snelheidsontwikkeling bereikt. Ons die bedrijf dringt op mensen, voor-in werking stelt wetenschappen & van technologie en van de cliënt eerste principe aan, die overleving nemen door hoogte worden georiënteerd - kwaliteit en ontwikkeling door wetenschappen &tech. Wij verlenen de perfecte naverkoopdienst om klant tevreden te maken, en hoge prestaties-prijs verhouding producten om klant te maken meer winst krijgen.

OEM de dienst is onze specialiteit. Wij kunnen software en hardware dienovereenkomstig aan uw vereisten produceren. Maak het voor u gemakkelijk een professionele fabrikant te worden!

Oprecht wens hebben wij een kans om met elkaar in de nabije toekomst samen te werken!

Bekijk meer over ons